Bu haber kez okundu.

Jandarma, Hırsızları Kıskıvrak Yakaladı
banner229

Siirt ili Şirvan ilçesi Suluyazı köyünde ziynet eşyaları çaldıkları tespit edilen 3 şüpheli gözaltına alındı.

Siirt Valiliğinden yapılan yazılı açıklamada; 04 Ekim 2019 günü Siirt ili Şirvan ilçesi Suluyazı köyünde H.Ş. isimli şahsın evinde "Hırsızlık" olayı meydana gelmiştir. Evden Hırsızlık olayında; (2) adet çeyrek altın, (1) adet altın küpe, (2) adet altın bilezik, (3) adet reşat altını, (2) adet gümüş yüzük çalındığı tespit edimiştir.
Olayla ilgili; Siirt İl J.K.lığı Jandarma Suç Araştırma Kısmı (JASAT) tarafindan, Suç Araştırma ve Suçla Mücadele Analiz Sistemi (KAFES), Kafes Entegrasyon Portal (KEP) sistemi kullanılmak suretiyle yürütülen istihbari çalışma, araştırma ve incelemeler neticesinde; Kurtalan İlçe J.K.lığı ekipleri ile birlikte, olay şüphelileri K.U., E.G. ve F.U. isimli şahıslar Kurtalan ilçesi İğdeli köyü mülki sınırları içerisinde 56 AL...... plakalı araç ile birlikte 05 Ekim 2019 günü yakalanmış olup, mağdur H.Ş. isimli şahıs tarafından şüphelilerin teşhisleri yapılmıştır.
Yakalanan şüpheli şahısların; 02 Eylül 2019 günü Kurtalan ilçesi Yanarsu köyünde, 09 Eylül 2019 günü Eruh ilçesi Kavakgölü köyünde meydana gelen "Evden Hirsızlık" olaylarının da şüphelileri olabilecekleri değerlendirilerek, olay mağdurları M.K. ve A.Ç. isimli şahıslara teşhis yaptirilmiş ve alınan bilgiler doğrultusunda meydana gelen hırsızlıklarının da aynı şüphelilerce gerçekleştirildiği tespit edilmiştir.
Hırsızlık olaylari şüphelileri K.U. E.G. ve F.U. isimli şahislar Şirvan Cumhuriyet Başsavcılığının talimatıyla gözaltına alınmış,  olup, jandarmadaki ifadelerine müteakip, adli makamlara sevk edilecektir.
Adı geçen şüphelilerin yapılan KIHBI/UYAP sorgulamalarında; E.G.'nin (13) Hırsızlık, (1) Yağma, K.U.'nun (4) Hırsızlık, F.U.'nun (6) Hırsızlık olaylarından suç kayıtlarının bulunduğu tespit edilmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.