Bu haber kez okundu.

İzmir Merkezli FETÖ/PDY Operasyonunda Siirt’te Bir Polis Gözaltına Alındı
banner229
İzmir merkezli 14 ilde Fetullahçı terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması'na (FETÖ/PDY) yönelik operasyonda Siirt'te bir polis memuru gözaltına alındı.
İzmir Cumhuriyet Savcılığınca, FETÖ/PDY yönlendirmesi ve talimatları doğrultusunda, kamuoyunda "Askeri Casusluk" davası olarak bilinen "Askeri Gizli Bilgi ve Belge Bulundurma" davasının soruşturma sürecinde, "TSK personeli hakkında taraflı ve kasıtlı usulsüzlükler yapıldığı, şüphelilerin kamuoyunda itibarsızlaştırarak devlet bürokrasisinden ve TSK'dan tasfiyesinin amaçlandığı yönündeki" iddialar üzerine geçen ay başlatılan soruşturma kapsamında Siirt'te de operasyon düzenlendi.
Operasyon kapsamında İl Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesinde görevli bir polis memuru gözaltına alındı.
Şüphelinin, emniyetteki işlemlerin ardından soruşturmanın yürütüldüğü İzmir'e gönderileceği öğrenildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtFetöPolisGözaltı
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.