Bu haber kez okundu.

İzinsiz Asılan Afişler Kaldırıldı
banner229

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri il genelinde görüntü kirliliğine yol açan afişleri söküp izinsiz afiş asanlara ise ikazda bulundu.

Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğüne bağlı ekipler il genelinde görüntü kirliliği oluşturan, izinsiz asılan afiş ve pankartların temizleme çalışmalarını sürdürüyor.

Şehir merkezinde duvarlara ve otobüs duraklarına gelişigüzel yapıştırılan afişlerin ortaya çirkin görüntüler çıkardığını belirten Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğü, izinsiz asılan afişleri yerlerinden söküyor.

5326 sayılı Kabahatler Kanununda afiş asımıyla ilgili düzenlemelerin bulunduğunu vurgulayan Siirt Belediyesi Zabıta Müdürlüğünden yapılan açıklamada konuyla alakalı olarak takiplerinin sürdürüleceği belirtildi.

Ekipler, cadde, meydan, sokak, otobüs durakları, elektrik direkleri ve benzeri yerlere izinsiz afiş asmanın yasak olduğu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
memet 6 yıl önce

çok iyi oldu.

Avatar
AHMET 6 yıl önce

bunu asanlar belli çevreyi çok kirletiyorlar, bunlara ceza yazılırsa iyi olur, ceza yazın bakalım bir daha asarlarmı