Bu haber kez okundu.

İtfaiyeciler Vali Atik'i Ziyaret Etti
banner229

İtfaiye haftası nedeniyle Siirt Belediye Başkan Vekil Ceyhun Dilşad Taşkın, İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz ve itfaiye personeli Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti. Siirt Valisi Ali Fuat Atik 25 Eylül, 1 Ekim İtfaiyecilik Haftası nedeniyle Siirt Belediye Başkan Vekil Ceyhun Dilşad Taşkın İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz ve beraberindeki itfaiyecileri kabul etti .

İtfaiyecilik haftasını kutlayan Vali Atik, Başkan Taşkın'dan çalışmaları hakkında bilgi alarak başarı dileklerini iletti.

Ziyarette Vali Atik’e Belediye itfaiyesi ve çalışmaları hakkında bilgi aktaran İtfaiye Müdürü Mizbah Yılmaz, itfaiye teşkilatının sadece yangınlarda görev yapmadığını, trafik kazası ve kurtarma operasyonları başta olmak üzere birçok vakalarda da görev yaptığını söyleyerek, itfaiyemiz, bundan önceki yıllarda sadece yangınlara müdahale ediyordu.

Ancak çağımızda gelişen ve modernleşen itfaiye teşkilatımız artık trafik kazasında sıkışan yaralıları kurtarma ve yüksek bir yerden ya da yer altından canlı kurtarma gibi birçok vakalara müdahale edebildiğini ve şehir merkezlerinde vakalara ortalama 7 dakikada ulaştıklarını söyledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.