Bu haber kez okundu.

Siirt UltrAslan'dan, Bingöl Genç İlköğretim Okuluna Yardım
banner229

UltrAslan Siirt Taraftar Grubu, hayırsever vatandaşların destekleriyle Bingöl ili Genç İlköğretim Okulu öğrencilerine Ayakkabı ve kırtasiye yardımında bulundu.

Kendi aralarında organize olan grup üyeleri, Bingöl ili Genç İlköğretim Okulu okuluna giderek topladıkları yardımları öğrencilere teslim etti.

Taraftar Grubu Koordinatörü Mesut Karanfil, yardım destekleri için özellikle ihtiyaç sahibi okullarını seçtiklerini, düzenledikleri kampanya ile Bingöl ili Genç İlköğretim Okulunda okuyan ihtiyaç sahibi öğrencilere ayakkabı ve kırtasiye yardımı yaptıklarını söyledi.

Karanfil, ihtiyaç sahibi öğrencilere ulaşmanın mutluluğu içinde olduklarını belirterek, buna öncülük yapan ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genç İlköğretim okulu öğretmenleri, öğrencilere yapılan yardımdan dolayı ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler. Sevinçlerini öğretmenleriyle paylaşan öğrenciler ise ultrAslan taraftar grubuna teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.