Bu haber kez okundu.

İstanbul Ticaret Üniversitesi Platformu, Pervari’de 4 Kütüphane Kurdu, 4 Bin Kitap Bağışladı
banner229

Pervari Kaymakamlığı ve İlçe Belediye Başkanlığının girişimleri ile “İstanbul Ticaret Üniversitesi Toplumsal Artı Platformu” tarafından ilçe Merkezinde  (2),  Köy okullarında (2) olmak üzere 4 Kütüphane kuruldu. Her kütüphaneye bin kitap bağışı yapıldı.

‘İstanbul Ticaret Üniversitesi Toplumsal Artı Platformu’ ile Pervari ilçe milli eğitim müdürlüğü tarafından imzalanan protokol gereği Pervari ilçesinde (4) kütüphane kurulumu projesi gerçekleştirdi.

İstanbul Ticaret Üniversitesi öğrencilerden oluşan bir grup öğrenci, Pervari’ye gelerek, gönüllü olarak kütüphane kurulumunda görev aldı.

Pervari İmam Hatip Anadolu Lisesinde kurulumu tamamlanan kütüphaneler için açılış töreni düzenlendi.

Pervari ilçesine önemli bir eğitim desteği verildiğine vurgu yapan İlçe Kaymakamı Hakan Şeker, Pervari ve İstanbul arasında kurulan gönül köprüsünün eğitim yardımlarıyla taçlandığı belirterek, İstanbul Ticaret Üniversitesine ve öğrenci topluluklarına teşekkür etti.

Kaymakam Şeker, Kütüphanelerin, ilçe merkezinde ‘Şehit Polis Cumali Hakan ortaokulu, Pervari İmam Hatip Anadolu Lisesi, Yeniaydın Ortaokulu ve Göl 85. yıl Ortaokulu’nda kurulduğunu ifade ederek, Kütüphanelerde bilgisayar yazıcı ve diğer materyallerin yer aldığını her kütüphaneye de 1000 er adet kitap verildiğini ifade etti.

Pervari Belediye Başkan Vekili Galip Eren ise Sayın Kaymakamımız ve Belediye Başkanımız Tayyar Özcan’nın girişimleri ile Pervari ve İstanbul arasında kurulan gönül köprüsünden büyük bir memnuniyet duyduklarını ifade ederek, öğrenci platformuna teşekkür etti.

‘İstanbul Ticaret Üniversitesi Toplumsal Artı Platformu’ Başkanı İbrahim Gül’de Pervari ilçemiz ile güçlü bir ‘Gönül Köprüsü’ kurulduğuna işaret ederek, Pervari ilçesinde bulunmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi.

Doğası ve misafirperverliği ile ilçeye hayran kaldıklarını, tekrar geleceklerini kaydeden Gül, Öğrenci topluluğu olarak, eğitim yardımlarının devam edeceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.