Bu haber kez okundu.

İŞKUR'dan Bin İşçi Alımı
banner229
Siirt Çalışma ve İş Kurumu (İŞKUR) ile Orman Bölge Müdürlüğü arasında yapılan protokolle Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında il ve ilçelerde istihdam edilmek üzere bin işçi alınacak.
İŞKUR İl Müdür Vekili Erdoğan Atabay, fidan üretimi, ağaçlandırma ve bakım işlerinde çalışacak bin geçici işçi alınacağını belirterek, "İstihdam edilecek bin kişi 6 ay süreyle iş sahibi olacak ve program süresince kendilerine asgari ücret ödenecek.
İstihdam edilecek isimler belirlenirken çeşitli kriterler göz önünde bulundurulacak. Programa başvurmak isteyenlerin 4 Nisan'a kadar il müdürlüğümüze gerekli başvuruyu yapması gerekiyor" Kayıtların başladığını ifade eden Atabay, müracaatların fazla olması halinde alımların kura ile belirleneceğini kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.