Bu haber kez okundu.

İşadamı Şirin Yıldız'ın Miraç Kandili Mesajı
banner229
Siirtli İş Adamlarımızdan Kentsel Dönüşüm Derneği Başkanı Şirin Yıldız, bu gece idrak edeceğimiz Miraç Kandili Münasebeti ile ilgili bir mesaj yayınladı.
Şirin Yıldız, mesajında “Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed (S.A.V) insanlık adına Âlemlerin Rabbiyle buluştuğu ve insanlığın kurtuluşu için çeşitli müjdelerle geri döndüğü ’Miraç Kandili’ne erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız. Feyiz ve bereketin coştuğu mübarek gecelerimizden biri olan Miraç kandilinin sevgi, kardeşlik ve barış duygularını kuvvetlendirmesini, ülkemiz ve tüm insanlık âlemine mutluluk, huzur ve barış getirmesi temennimizdir’’ dedi.
Mübarek gün ve gecelerin insanların kendilerini sorgulamaları için bir fırsat olduğunu belirten Yıldız; "Bütün mübarek gün ve gecelerimiz gibi Miraç hadisesi de; İlahi rahmet ve huzura erişmenin, öncelikle gönül ve ruh temizliğinden ve ahlaki erdemlere yükselişten geçtiğinin mutlak habercisidir. Şüphesiz manevi duygularımızı canlandıran, iç dünyamıza doğru bir yolculuk yaparak kendimizi sorgulamamızı sağlayan kutsal gün ve geceler, bizlere bireysel ve toplumsal olarak iman, ibadet ve ahlak bakımından kendimizi yenileme, geleceğimizi Allah’ın rızası doğrultusunda planlama ve ümitlerimizi tazeleme fırsatları sunmaktadır.
Bu duygular içerisinde, başta Siirtli hemşehrilerimin ve tüm İslam âleminin Miraç kandilini tebrik ediyorum” dedi.

Anahtar Kelimeler:
Siirtşirin Yıldız
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.