Bu haber kez okundu.

İşadamı Kemal Bilim'den  Berat Kandili Mesajı
banner229
Bilim Group Yönetim Kurulu Başkanı ve İşadamı Kemal Bilim, Tüm İslam aleminin Berat Kandilini Kutladı.
Bu gecenin kalpleri ve gönülleri aydınlatması temennisinde bulunan Bilim, şunları kaydetti: "Mübarek üç aylar içerisinde bulunan, günahlardan arınmamıza vesile olacak, yüce Allah’ın rahmetiyle dolu mübarek Berat kandilini bir kez daha idrak etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz.
Berat Kandili, Yüce Allah’ın rahmet ve mağfiretine sığındığımız, gönüllerimizi tövbe ile arındırdığımız bir gecedir. Peygamber Efendimiz (s.a.v.) bir hadiste Berat kandilinde yapılacak duaların geri çevrilmeyeceği müjdesini vermiştir. Berat, Allah'ın sonsuz af ve mağfiretine ulaşmaktır. Bu nedenle Berat kandilini, af ve rahmete kavuşma düşüncesiyle geçirmemiz gerekir.
 Bu duygu ve düşüncelerle, Berat Kandilinin hayırlara vesile olmasını diliyor, Siirtli hemşerilerim başta olmak üzere, bütün İslam âleminin Berat Kandilini kutluyor, ülkemiz ve bütün insanlık âlemi için huzur, barış, birlik ve beraberlik getirmesini Cenab-ı Hak’tan niyaz ediyorum. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.