Bu haber kez okundu.

İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİ TOPLANTISI YAPILDI
banner229

İş Sağlığı ve Güvenliği Toplantısı İş-Kur İl Müdürü Ömer Aslan’nın başkanlığında, ilimizde faaliyet gösteren ortak sağlık ve güvenlik kuruluşlarından Güven OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği, Dinamik OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği ve Ömer Yusuf OSGB İş Sağlığı ve Güvenliği firmalarının katılımıyla gerçekleştirildi.

İş-Kur hizmet binasında yapılan toplantıda;  Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığınca 13 Mayıs 2017 tarihinde başlattılan Çalışma Hayatında Milli Seferberlik ana başlığı iş sağlığı ve güvenliği konusu ele alındı. İlimizde iş sağlığı ve güvenliği konusunda yaşanılan sorunlar ve buna ilişkin yapılan tespitler masaya yatırıldı. Özellikle ağır ve tehlikeli mesleklerde suiistimallerin can kaybına yol açtığı, bunları önlemek için firmaları ve çalışanların uyarılması, onlara danışmanlık yapılması ve eğitim desteğinin verilmesi, bütün bu çalışma ve desteklere rağmen kurallara uymayanlara da cezai müeyyideler uygulanması kararlaştırıldı.

Firmalarla aylık toplantılar yapılması kararlaştırılan toplantı temenni ve önerilerin sunulması ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.