Bu haber kez okundu.

İş-Kur Personellerine “Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele” Eğitimi Verildi
banner229

Vali Eşi Fulya Atik’in katılımı ile İş-Kur personellerine kadına yönelik şiddetle mücadele eğitim semineri verildi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü’ne bağlı Şiddet Önleme ve İzleme Merkezi tarafından İş-kur Personellerine eğitim semineri verildi.

İş-Kur toplantı salonunda düzenlenen seminere, Vali Ali, Fuat Atik’in eşi Fulya Atik, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Gökhan Marakçı, İş-Kur Müdürü Ömer Aslan, İş-Kur personeli ve davetliler katıldı.

Vali eşi Fulya Atik, kadının toplumdaki önemine değinerek, şiddetin her türlüsüne karşı olduklarını belirterek, kadına şiddet konusunda eğitimin önemine vurgu yaptı.

Böylesine anlamı bir günde farkındalık oluşturmak adına farklı etkinlikler düzenlediklerini kaydeden Vali eşi Fulya Atik, ‘kadınların sosyal, ekonomik, kültürel ve siyasal yaşamdaki konumlarını güçlendirmek hepimizin ortak sorumluluğudur. ’dedi.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünde görevli Psikolojik Danışman ve Rehberlik Uzmanı Hazal Asan ve Sosyolog Ömer Asun tarafından kadına şiddet konularını içeren slayt sunum yapıldı.

Toplantıda; ilgili tüm kurumların katkıları ile kadına yönelik şiddet konularında toplumsal farkındalık, duyarlılık, bilinç kazandırmak, eğitimlere her ay her ay farklı bir kurum personeline eğitim verilmesi kararlaştırıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.