Bu haber kez okundu.

İş-Kur, Özel Siirt Hayat Hastanesine İstihdama Sağladığı Katkılarından Dolayı Teşekkür Belgesi Verdi
banner229
Siirt Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü tarafından Kültür Merkezi Konferans Salonunda düzenlenen İşveren Bilgilendirme Toplantısında, Simed Sağlık Hizmetleri Med. Turizm San. Ve Tic. A.Ş. (Özel Siirt Hayat Hastanesi)’ye kurumla yapmış oldukları işbirliği ve istihdama katkılarından dolayı teşekkür belgesi verildi.
Göreve yeni başlayan Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nural HASBAL, bu takdirden dolayı gurur duyduklarını, kamu adına hasta muayene ve tedavi hizmetlerinin yanında Siirt halkı için her türlü hizmetin öncelikli amaçları olduğunu ifade ederek, bu sebeple her türlü çalışan ihtiyaçlarında öncelikle İŞKUR’ la irtibatta olmaya devam edeceklerini, halen Hastane bünyesindeki İŞKUR stajyer kadrosunu arttırma amaçlarına uygun olarak, Personel ve İnsan Kaynakları Departman Sorumlusu Mehmet Emin Aksu ile birlikte yeni bir proje yürütmeye başladıklarını, amaçlarının yasal kontenjan kadar istihdamı arttırmak olduğunu ve bu sebeple önümüzdeki haftadan itibaren İŞKUR danışma toplantılarına ağırlık vereceklerini belirtti.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.