Bu haber kez okundu.

İkram Tesisleri Hakan Ustanın Yeri Vatandaşların Tercihi
banner229

Genç girişimcilerimizden Hakan Erkoyuncu Kurtalan yolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Küçük Sanayi Sitesi içerisinde İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri olarak hizmet veren mekan büyük beğeni topluyor.

Büfesinden manavına kadar her türlü ihtiyacın karışlanabileceği İkram Tesisleri Hakan ustanın yerinde zengin ızgara çeşidinin yanı sıra, Aydın Ustanın nefis lahmacun ve pidesini tattınız mı vazgeçemeyeceksiniz.

Doğa harikası mekânımız da kışın şömine ortamında, sıcak mekânda. Yazın yeşillikler içinde doğayla baş başa, şelale kenarında ve havuz başında doyumsuz lezzetler sunuyor.

Siirt’in 1. sınıf kaliteli, en lezzetli etlerini kullanan Hakan Usta. Doğunun en meşhur ızgarası, çöp şişi ve spesiyal lezzetleri sizlere sunuyor.

Değerli bayanlar, evlilik yıldönümü, doğum günü gibi özel günlerde nefis bir akşam yemeği ile mutlu bir gün yaşayabilirsiniz. Alternatifsiz tek yer ikram lokanta tesisleri hakan ustanın yeri. Dinlenme alanında çocuklar için oyun alanı,mescit havuzu ve geniş otoparkıyla İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

İşletme sahibi Hakan Erkoyuncu bu alandaki deneyim ve becerisini Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram tesislerine  gelecek müşterilerin hem karınlarını doyurma ve hem de dinlenebilecekleri güzel bir gün geçirebilmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğünü belirterek, bütün Siirtlileri İkram Tesislerine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.