Bu haber kez okundu.

İş Adamı Uğur Danış’tan Yeni Yıl Mesajı
banner229

İş Adamı Uğur Danış, Yeni Yıl münasebetiyle bir mesaj yayınladı.

Uğur Danış, “Her geçen zaman dilimi, geçmişin değerlendirilmesi fırsatını da içinde taşır. Geçmişe dair yapılan muhasebe ve buradan çıkardığımız değerlendirmeler gelecek adına daha sağlıklı, daha doğru kararların alınmasına, planlamaların yapılmasına vesile olmalıdır” ifadesinde bulunan Danış,mesajını şu şekilde sürdürdü: “2018 yılının muhasebesini yaparken, 2019 yılının daha iyi şekilde geçmesi için neler yapılması gerektiğini düşünerek, zamanımızı, enerjimizi ve potansiyelimizi Siirt’imiz ve Ülkemiz için en verimli şekilde değerlendirmeye çalışacağız.

Farklı değerleri bir arada yaşatan, farklılıkları zenginlik kabul eden bir millet olarak, birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde, azim ve kararlılıkla çocuklarımıza daha güzel yarınlar hazırlamak amacıyla çalışmaya devam edeceğiz.

Bu duygularla 2019 yılının birlik, beraberlik, barış ve huzur içerisinde geçmesi ve ülkemizin kalkınma çabasına hız ve başarı getirmesi temennisi ile tüm islam aleminin Siirtli hemşerilerimin yeni yılını kutlar, saygı ve sevgilerimi sunarım.” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.