Bu haber kez okundu.

İş Adamı Uğur Danış'tan Anneler Günü Mesajı
banner229

İş adamı Uğur Danış Anneler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.
İş Adamı Uğur Danış yayımlamış olduğu mesajında, “Bizleri yetiştiren, deneyimleriyle yolumuzu aydınlatan annelerimize sadece yılın bir gününde değil, ömrümüzün her anında derin sevgi ve saygı duygularıyla bağlı olmalıyız.

Ailenin ve toplumumuzun temel direği olan annelerimiz hayatımızın ve ulusumuzun var olduğundan buyana hiçbir karşılık beklemeden özveri, fedakarlık, şefkat, merhamet ve sonsuz sevgileriyle ülkemizin bugünlere ulaşmasındaki destek ve varlıklarıyla geleceğimizi de aydınlatan aziz ve kutsal insanlardır.

Sosyal ve siyasal yaşamda, ekonomide, kültürde, savaşta, Eğitimde, tıpta, sanatta yani yaşamın her alanında varlığı gücü ve katkılarıyla vazgeçilmezimizdir.

Toplumsal kalkınmamız ve gelişmemizin temel taşları olan annelerimize cenneti ayaklarının altına kadar sunan bir kültürün evlatları, çocuklarıyız. Onlara hak ettikleri ve her zaman başımızın üstünde yer verdiğimiz aziz ve kutsal annelerimizi sevgi ve saygıyı göstermek hepimizin görev ve sorumluluğudur.
Kahramanlıklarıyla tarihe mal olan,vatanı uğruna canını feda ederek şehit annelerimiz rahmetle, minnet ve şükran duygularımızla anarken, tüm annelerimizin Anneler Günü’nü kutluyor, Sağlık mutluluk ve huzur dolu bir yaşam diliyoruz. Sevgi ve fedakarlığın, hoşgörünün sonsuz kaynağı annelerimizin ellerinden öpüyoruz” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.