Bu haber kez okundu.

İş Adamı Uğur Danış'tan  29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
banner229

İş Adamı Uğur Danış, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlama mesajı yayınladı.

İş Adamı Uğur Danış, yayımlamış olduğu mesajında, “Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünü tüm ülkemizde olduğu gibi ilimizde de, büyük bir sevinç ve coşku içerisinde kutlamanın onur ve gururunu yaşıyoruz.

Cumhuriyetin ilanı, kurtuluş mücadelesinin askeri ve siyasi alanda zafer ile taçlanmasının bir neticesidir. Cumhuriyetimizi ayakta tutan tek kuvvet hiç şüphesiz ki aziz milletin kendisidir.

Büyük Türk Milleti, cumhuriyet rejimi ile kazandığı değerleri, toplum hayatımızın vazgeçilmez unsuru olarak benimsemiş, karşılaştığı sorunları cumhuriyete olan bağlılığı sayesinde birlik ve beraberliğinden ödün vermeden aşmayı bilmiştir.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 95. yıl dönümünde Türkiye Cumhuriyeti Devletinin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere, silah arkadaşları, dökülen kanlarıyla bu toprakları bizlere vatan yapan, vatanımızın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden aziz şehitlerimizi rahmet ve minnetle anıyor, kahraman gazilerimize en derin şükranlarımı sunuyorum.

Milletimizin ve tüm Siirtli hemşehrilerimin Cumhuriyet Bayramını en içten dileklerimle kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.