Bu haber kez okundu.

İş Adamı Şirin Yıldız’dan 15 Temmuz Mesajı
banner229

7 Yıldız Kum Ocağı Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Şirin Yıldız, 15 Temmuz hain darbe girişiminin yıl dönümü nedeniyle yapığı açıklamada terörü kınadı.

 Yıldız: “Türkiye’nin yeniden doğuşunun destanı olan 15 Temmuz’da dünya, Türk milletinin vatanına, bayrağına ve demokrasisine nasıl sahip çıktığını, bu kutsal değerler için canını nasıl hiçe saydığını gördü. Türk milleti olarak 15 Temmuz’da tüm dünyaya demokrasi dersi verdik.

15 Temmuz gecesi vatanına, bayrağına, demokrasisine darbe yapmak isteyen hainlere adeta darbe yapan, darbe heveslerini kursaklarında bırakan milletimize sonsuz teşekkür ediyoruz. Türk milletinin 15 Temmuz gecesi sergilediği birlik ve beraberlik ruhunun gelecek kuşaklara aktarılacağına inanıyoruz.

15 Temmuz gecesi vatan haini darbecilerin tankına, topuna, tüfeğine karşı, kahramanca mücadele ederek, hayatlarını kaybeden 250 şehide rahmet ve gazilerimizi minnetle anıyoruz.

Umutsuzluk, yılgınlık ve karamsarlık gibi düşünceleri beynimizden tamamen silerek, ülkemizi her anlamda dünyanın en güçlü ülkeleri arasına sokmak için elimizden gelen tüm gayreti göstereceğimize kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.