Bu haber kez okundu.

İş Adamı Kemal Bilim'den  Regaip Kandili  Mesajı
banner229
 İş Adamı Kemal Bilim Mübarek Regaip Kandili Dolayısıyla Mesaj Yayınladı

İş adamı Bilim yayınladığı mesajında, insanların birbirine karşı daha hoşgörülü ve saygılı davrandığı bu ayların toplumda var olan iç huzur ve kardeşliği daha da pekiştireceği düşüncesini taşıdığını ifade etti.
Bilim, "Toplum olarak birbirimize kenetlenip, birlik ve beraberliğimizi kuvvetlendirmeliyiz. Bu manevi iklimi fırsat bilerek aramızdaki çekişmeleri, kin ve kırgınlıkları bertaraf etmeli, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açmalı, sevgi ve gönül huzuru ortamının kurulmasına, kardeşlik ve beraberliğin güçlenmesine, insani ve ahlaki meziyetlerin yeniden yeşermesine gayret göstermeliyiz. Üç aylar diye bilinen çok feyizli ve 
bereketlimaneviyat mevsiminin habercisi olan Regaip Kandili, bizlere hayatın sonsuzluk okyanusunda buluşmak üzere akıp gittiğini ve geride sadece Allah'ın rızasına uygun iyi ve yararlı amellerin kalacağını bir kez daha hatırlatmaktadır.
  Bu gün ve gecelerde nefis muhasebesi yapılmalı, ana sermayemiz olan ömrümüzü nerede tükettiğimiz gözden geçirilmeli, amel defterimize nelerin yazıldığını düşünmeliyiz. Bu feyizli gün ve geceleri birer fırsat bilerek iyi amellerimizi arttırmalıyız.
 Bu duygu ve düşüncelerle, mübarek üç ayların ve 
Regaip Kandili'nin başta vatan ve milletimize, Siirtli hemşerilerimize, tüm İslam alemine ve din kardeşlerimize hayırlar getirmesini temenni ediyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.