Bu haber kez okundu.

İş adamı Fikret Baydarman'dan Siirt İl Özel İdare Spora 150 Bin TL Yardım
banner229

Siirtli İş adamı Fikret Baydarman Siirt İl Özel İdare Spor 150 Bin TL yardımda bulundu. Uzun yıllar İstanbul'da bulunan hemşerimiz Fikret Baydarman Siirt İl Özel İdaresi Spora katkı sunmak istediği için 150 Bin TL yardımda bulunmak istediğini açıkladı. 
Siirt Spor Onursal Başkanı Ali Fuat Atik ve Siirt İl Özel İdaresi Spor Kulübü Başkanı Hıfzullah Canpolat ile görüştüğünü belirten Siirtli İş adamı hemşerimiz Fikret Baydarman, "Siirt Sporu son günlerde elde ettiği başarıyı gerek medyadan ve gerekse sosyal medyadan gördük ve büyük bir onur duyduk.

Bende Siirtli bir iş adamı olarak yardım etmek istedim ve Kulüp Başkanımız Hıfzullah Canpolat ile görüştüm, kendilerine de Sayın Valimiz ile görüştüler ve yapılacak yardımı kabul ettiler. Bugünde bu yardımı vermek için buradayız. İsteğimiz Siirt İl Özel İdare Spor layık olduğu yerde görmektir.

Bu anlamda takıma büyük katkısı olan baştan Sayın Valimiz Ali Fuat Atik'e, Kulüp Başkanı Hıfzullah Canpolat'a ve takıma destek veren herkese çok teşekkür ediyorum ve maddi desteklerimiz sürekli devam edecektir" dedi. 
Vali Ali Fuat Atik, İş adamı Fikret Baydarman'ın yapmış olduğu bu örnek davranıştan dolayı teşekkür etti.

Siirtin geçmişinde futbol kültürünün olduğuna dikkat çeken Vali Atik, İl Özel İdare Sporumuzu layık olduğu yere getirmek için çaba harcadıklarını belirtti.  
Öte yandan İş adamı Fikret Baydarman, Siirt İl Özel İdaresi Spor Şampiyon olması ve Play-Off maçlarına çıkması halinde de takıma 150 Bin TL daha destek vereceği öğrenildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.