Bu haber kez okundu.

İşadamı Şirin Yıldız’dan 15 Temmuz Mesajı
banner229

Masum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Özkale Beton sahibi Mehmet Şirin Yıldız,15 Temmuz FETÖ’nün hain darbe girişiminin yıl dönümü dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik beraberlik vurgusu yaptı.

Masum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Özkale Beton sahibi Mehmet Şirin Yıldız, 15 Temmuz hain darbe girişimi dolayısıyla yayımladığı mesajda birlik beraberlik vurgusunda bulunarak, 15 Temmuzun demokrasi zaferi olduğunu ifade etti.

Masum İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı ve Özkale Beton sahibi Mehmet Şirin Yıldız mesajında, "Tıpkı kişiler gibi milletlerin de karakteri vardır. Bizim milletimizin karakteri gerçekten erdemlerle donatılmıştır. Bu erdemlerden biri de vatanını korumak adına canından vazgeçmeyi göze alabilmektir.

Türk milletinin bu yüksek karakterini yüzyıllara uzanan destansı tarihimizde çok kez görmüşüzdür. İşte bunların sonuncusu 15 Temmuz 2016 da tüm dünyaya millet olma dersi verdiğimiz Demokrasi Zaferi’mizdir. 15 Temmuz tarihinde vatanımızı, milletimizi bölmeye çalışan hainler çok şükür ki emellerine ulaşamamışlardır.

Bu uğurda canlarını veren şehitlerimize Yüce Allah’tan rahmet diliyorum. Ülke ve millet olarak böyle bir olayı bir daha yaşamamak üzere, birlik ve beraberliğimizin daim olduğu nice sağlıklı huzurlu günler diliyorum" ifadelerine yer verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.