Bu haber kez okundu.

“İnsan Hakları” Konulu Deneme, Şiir ve Karikatür Yarışması Düzenlendi
banner229
Siirt Üniversitesi İnsan Hak ve Hürriyetleri Öğrenci Topluluğu tarafından Siirt Üniversitesi öğrencileri arasında “İnsan Hakları” konulu Deneme, Şiir ve Karikatür yarışması düzenlendi.
Deneme, Şiir ve Karikatür kategorisinde dereceye giren eserler Doç. Dr. Hüseyin Yaşar, Yrd. Doç. Dr. Ata Pesen, Arş. Gör. İbrahim Çalan, Öğr. Gör. Figen Kanbir ve Öğr. Gör. Enser Yılmaz’ın oluşturduğu heyet tarafından seçildi.
Deneme kategorisinde Sema Yavuz birinci, Kübra Erbek ve Mahsum Karabaş ikinci, Süleyman DAYAN üçüncü olurken, Şiir kategorisinde Kübra Erbek birinci, Sena Çakmak ikinci, Aliye Cengiz üçüncü oldu. Son olarak karikatür kategorisinde ise Şükran Akın birinci, Çiğdem Yılmaz ikinci ve Kübra Erbek üçüncü olma başarısı gösterdi.
Değerlendirme sonucu dereceye giren yarışmacılar ödüllerini Siirt Üniversitesi öğretim üyelerinin ellerinden aldılar. Hem deneme hem şiir hem de karikatür kategorilerinde dereceye giren Kübra Erbek her üç alanda da ödül almaya hak kazandı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.