Bu haber kez okundu.

İlimizde 34 Bin Kişi Kimliğini Değiştirdi
banner229

Geçen yıl başlanan kimlik değiştirme işlemleri devam ediyor.

Merkez ilçe nüfus müdürü Vadullah Güven 2017 yılı içerisinde il merkezinde 34 bin kişinin kimliğini değiştirdiğini söyledi.

Vatandaşların beklemeden nüfus cüzdanlarını değiştirebilmeleri içinde ek önlemler aldıklarını belirten Güven, hafta içi öğlen tatili ile hafta sonu cumartesi günleri de kimlik değiştirme işlemleri için başvuruların alındığını belirtti.

Randevu sistemi ile başvuruların alındığını hatırlatan Vadullah Güven, Başvuru için ilçe nüfus müdürlüğüne doğrudan ya da zaman kaybına sebep vermemek için randevu alarak gidilebileceğini,Randevular "https://ekimlikrandevu.nvi.gov.tr" internet sitesinden, "Alo 199" çağrı merkezinden randevu alınarak veya randevusuz ilçe nüfus müdürlüklerine, yurt dışında ise dış temsilciliklere gidilerek yapılabildiğini belirtti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.