Bu haber kez okundu.

İLİMİZDE 142 ÖĞRETMEN YER DEĞİŞTİRDİ
banner229
Siirt İl Milli Eğitim Müdürü Mehmet Fethi Suay, öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yerleştirme sonuçlarının açıklandığını bildirdi.
Suay yaptığı açıklamada, kentte yer değiştirme için yapılan başvurular arasında 142 branş ve sınıf öğretmeninin yer değiştirdiğini söyledi.
Yer değiştirmelerin müdürlüğün internet sitesinden yayınlandığını belirten Suay, "Öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları arasında 142 öğretmenimizin başvurusu onaylandı.
Bu öğretmenlerimiz, 2014- 2015 eğitim öğretim yılının bitiminden sonra yeni görev yerlerinde hizmetlerini sürdürecektir. Şimdiden yapılan yer değiştirmelerin tüm öğretmen ve öğrencilerimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum" dedi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtöğretmenFethi Suay
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.