Bu haber kez okundu.

İLİM YAYMA CEMİYETİ YURT ÖĞRECİLERİ SABAH NAMAZINDA BULUŞTU
banner229
 İlim Yayma Cemiyeti Siirt Şubesine bağlı Seyyid Ahmed Bedevi Yükseköğretim Erkek Öğrenci Yurdu öğrencileri İlimiz merkez Bahçelievler Mahallesinde bulunan Ensar Camisinde Pazar günü sabah namazında buluştular.

Siirt’te günün manevi açıdan en kıymetli ve en bereketli vaktinde, Kabetullah’ın şubesi olan camilere evlerimizi ve sıcak yataklarımızı bırakıp gelerek Peygamber Efendimizin sünnetini de idrak etme ve güne bereketli bir şekilde başlama adına düzenlenen “Sabah Namazı Buluşması” programına yurt öğrencilerimizin de katılımıyla gerçekleştirildi.

Cemaatle kılınan sabah namazından sonra Ensar Camii İmam-Hatibi Ramazan Toprak, Din Görevlileri İsa Utlu ve Nuri Bildik Hocalar tarafından Kur’an-ı Kerim Ziyafeti verildi. Ardından ilahi-Kaside, zikirler okundu.

Camiler ve Din görevlileri haftası münasebetiyle Siirt İl Müftülüğünün davetlisi olarak ilimizde bulunan Diyanet İşleri Başkanlığı İrşat Hizmetleri Daire Başkanı Hüseyin Hazırlar tarafından hadis sohbeti gerçekleştirildi. Cemaate toplu dua İl Müftüsü Faruk Arvas Hoca tarafından yapıldı.

Program sonunda özel odada muhafaza edilen Peygamber Efendimizden (S.A.V) bir parça olan Sakal-ı Şerif’i salavatlar eşliğinde ziyaret edildi. Daha sonra da cemaate çorba ikram edildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.