Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresi Köylerin Su Depolarını Temizliyor
banner229

Siirt İl Özel İdare Genel Sekreterliği köy ve mezralarda bulunan su depolarını  onarım,  temizleme ve klorlama  çalışması başlattı.
İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, hazırlanan program çerçevesinde köy ve mezralarda bulunan su depolarının gözden geçirilerek gerekli  çalışmaların gerçekleştirildiğini belirtti. 
Sağlık açısından büyük bir önem arz eden bu konuda duyarlı olduklarını ifade eden Canpolat ^Hazırladığımız program dahilinde ekiplerimiz bu güne kadar 106 köyün su depolarında bakım, onarım ve yenileme çalışması gerçekleştirdi.

Depolarda gerekli onarım yapılarak iç yüzeyleri fayansla kaplanmaktadır. Dış duvarlar ise sıvanarak boyanmaktadır. Etrafları da tel örgü ile çevrilerek koruma altına alınmaktadırlar.

Çalışma yapılan bütün depolarda klorlama cihazı ile gerekli ilaçlama yapılmaktadır. Bu depoların dışında Şirvan ilçemizin Soğuksu Köyüne de bir adet yeniz su deposu yapıldığını söyledi

Canpolat, 2018-2019 sezonunda yeni yapımına başlanacak olan 105 köye ait su depolarının bakım ve onarım işleri ihalesi yapılarak sözleşme aşamasına gelinmiştir. Köylerimizin hizmetlerin en güzeline layık olduğuna değinen Özel İdare İl Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat,  bu çalışmalarda emeği geçen Plan Proje Şube Müdürü İbrahim Bişken ve ekibine teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.