Bu haber kez okundu.

İl Özel İdaresi Grup Köy Yollarını Asfaltladı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreterliğine bağlı ekipler, köy yollarında çalışmalarını sürdürüyorlar.

Bir çok yolda onarım ve asfaltlama çalışmasını gerçekleştiren ekipler, kısa adı KÖYDES olan Köylere Destek Programının 2018 yılı faaliyetleri kapsamında olan merkeze bağlı Bostancık, Konacık, Çiçekli, Kışlacık ve Sütlüce grup yolundaki çalışmalarını tamamladılar.

12 kilometrelik yolda asfalt onarım çalışması gerçekleştirilerek yolun standardı yükseltildi.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat amaçlarının kırsal kesimde yaşayan vatandaşların yazın tozdan, kışın çamurdan kurtulmalarını sağlamak ve yolların kalitesini yükseltmek olduğunu söyledi.

 Aşırı sıcaklara rağmen personelin özverili bir şekilde çalıştıklarını belirten Canpolat “Amacımız köy ve mezralarda yaşamlarını sürdüren vatandaşların rahat bir şekilde, yazın toza bulanmadan, kışın çamura batmadan ulaşım yapmalarını sağlamaktır. Çalışmalarımızı aralıksız bir şekilde sürdürüyoruz. Aşırı sıcaklara rağmen bu çalışmaları özverili bir şekilde sürdüren personelime teşekkür ediyorum.” Dedi.

Canpolat, çalışmaların kışa kadar sürdürüleceğini ve köy yollarının tamamının gözden geçirileceğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Siirtli 6 yıl önce

İl Özel İdaresi Siirt Belediyesini örnek alsın derim

Avatar
Erhan 6 yıl önce

3-5 cm asfaltın 1-2 yağış sonrasında bişey kalmayacağını gösteren bir resim. Emek harcanıyo paralar akıtılıyor belki ama malzeme miktarını kısıyorsanız tüm emek ve harcamaların boşuna gitmesine neden oluyor. Yazık değil mi. Bir kere de oy için değil halk için çalışsanız ne güzel olur değil mi ?!