Bu haber kez okundu.

İl Özel İdare Genel Sekreteri Bünyamin Kuş'tan Köy Ziyaretleri
banner229

Siirt Vali yardımcısı ve Özel İdaresi Genel Sekreteri Bünyamin Kuş, Şirvan ilçesine bağlı Cevizlik, Kesmetaş ve Nallıkaya köylerinde incelemelerde bulundu.

Köy ziyaretleri sırasında Vali yardımcısı Bünyamin Kuş’a, Şirvan Kaymakamı Haktan Gökçekuyu, Ak Parti Şirvan İl Genel Meclis Üyesi Hasan Callık ve özel idare çalışanları eşlik etti.

Cevizlik köyünde incelemelerde bulunan Vali Yardımcısı Kuş, Cevizlik Köy İlkokulunu ziyaret ederek, öğrencilerle sohbet etti. Öğretmenlerle bir araya gelerek, sorunlarını dinledi.

Daha sonra Cevizlik Jandarma Karakol Komutanlığını ziyaret eden Vali yardımcısı Bünyamin Kuş,  Kesmetaş köyüne geçti.

Kesmetaş köyü yeni taziye evi’ni gezerek inceleyen Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, burada vatandaşlarla sohbet ederek, sorun ve taleplerini dinledi.

Nallıkaya Köyü Karayolları Bakım Evinde denetlemelerde bulunan Vali yardımcısı Kuş, burada yürütülen çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.