Bu haber kez okundu.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden Duyuru
banner229

Son günlerde bazı basın yayın organları ile sosyal medyada; “2020 yılında T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi değerli kâğıt ve harç bedellerinde yüksek artışlar olacağı, nüfus cüzdanlarının 2020 yılından itibaren geçerli olmayacağı ve bu nedenle belgelerin değiştirilmesi gerektiği” şeklinde asılsız haberler yayılarak, vatandaşlarımız yanlış bilgilendirilmekte ve Nüfus Müdürlüklerimiz de ise aşırı yoğunluk oluştuğu gözlemlenmiştir.

T.C. Kimlik Kartı, Pasaport ve Sürücü Belgesi değerli kâğıt ve harç bedellerinin her yıl olduğu gibi yeniden değerleme oranında artış yapılarak güncelleneceği, halen kullanılmakta olan Nüfus cüzdanlarının T.C. kimlik kartı alıncaya kadar geçerli olduğu, ancak eski tip sürücü belgelerinin yeni nesil Sürücü Belgeleri ile değişme süresi ise 31 Aralık 2020 olarak belirlenmiştir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

İl Nüfus Ve Vatandaşlık Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.