Bu haber kez okundu.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğünden Duyuru
banner229

30 Haziran - 1 Temmuz 2018 tarihlerinde yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavına (2018-YKS) katılacak adaylardan sınav günlerinde nüfus cüzdanını veya T.C. Kimlik Kartını kaybeden ve yeniden çıkarmak isteyen adaylar için kimlik kartı başvurularının alınarak "Geçici Kimlik Belgesi" verilmesi için Siirt Merkez İlçe Müdürlüğü 30.06.2018 Cumartesi günü 07:00-17:00 ve 01.07.2018 Pazar günü 07:00-15:30 saatleri arasında açık tutulacaktır.

Sınava katılacak adayların T.C Kimlik Kartı Başvurusunun alınabilmesi için Sınav Giriş Belgesi ile 2 Adet Biyometrik Fotoğraf getirmesi zorunludur.

02.04.2018 tarihi itibariyle kimlik kartı ücretlerinin Vergi Daireleri Müdürlüklerince ve anlaşmalı bankalar aracılığıyla tahsilatına başlanılmıştır.

Ancak Vergi Daireleri Müdürlükleri ve anlaşmalı bankaların belirtilen tarihlerde kapalı olacağından Vatandaşlarımızın mağdur olmaması için kimlik kartı ücretlerinin Gelir İdaresi Başkanlığının https://ivd.gib.gov.tr sitesi üzerinden yatıra bileceklerdir.

Kamuoyuna Saygı ile Duyurulur.

İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.