Bu haber kez okundu.

İl Jandarma Komutanlığı Heyetinden Vali Atik’e Ziyaret
banner229

Siirt İl Jandarma Komutanlığı heyeti, Vali Ali Fuat Atik’i makamında ziyaret etti.

Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci Kuruluş Yıldönümü münasebetiyle İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve beraberindeki personelinden oluşan heyet, Vali Ali Fuat Atik’i ziyaret etti.

Vali Atik, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Atabay eşliğinde ziyaretine gelen personel ile bir süre sohbet ederek, il genelinde yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Jandarma Teşkilatı'nın 180'inci kuruluş yıldönümü dolayısıyla Tuğgeneral Atabay ve beraberindekilere tebriklerini ileten Vali Atik, vatandaşların huzur ve güvenliğini sağlamak maksadıyla Jandarmanın zor şartlarda görevlerini kararlılık ve üstün bir başarı ile sürdürdüğünü belirtti.

Jandarma Teşkilatının 180. kuruluş yıldönümünü tebrik eden Vali Atik, Siirt’te Jandarmanın başta terör olmak üzere tüm suçlara karşı azimle çalışarak, büyük başarılar elde ettiğini belirterek, teşkilatı kutladı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.