Bu haber kez okundu.

İl İl Gezip Bayrak Satarak Geçimini Sağlıyor
banner229
Erdoğan Bulanıksu, futbol takımlarına ait bayrakları satarak, ailesinin geçimini sağlamaya çalışıyor.
Siirt'e getirdiği Galatasaray , Fenerbahçe ve Beşiktaş bayraklarını satan Bulanıksu, yaptığı açıklamada, Sivas'ta üretilen bayrakları satıp gelir elde etmek il il dolaştığını söyledi.
Spor Toto Süper Lig'in bitmesine kısa bir süre kaldığı için çalışmalarına ağırlık verdiğini belirten Bulanıksu, şöyle konuştu: "Bu nedenle ligin ilk takımına ait bayrakları beraberimizde götürdüğümüz yerlere sokak sokak dolaşarak satmaya çalışıyoruz.
Bizim için önemli olan bayrak satışlarıyla elde ettiğimiz gelirle ailemizin geçimini sağlamaktır. Lig sonuna doğru geldiğimiz için sabahın erken saatlerinden başlayarak gece geç saatlere kadar çalışıyoruz. Şu anda büyük bayrakları satışa sunuyoruz. Çünkü şampiyonluk kutlamalarında taraftarların en çok tercih ettiği bayrak budur" dedi. Bulanıksu, büyük bayrakların 25 liradan alıcı bulduğunu sözlerine ekledi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtBayrakGsFbBjk
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.