Bu haber kez okundu.

İL GIDA TARIM VE HAYVANCILIK MÜDÜRLÜGÜNE ALINAN ARAÇLAR TANITILDI
banner229
Siirt İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü araç filosuna, üç yeni araç daha ekledi.
Siirt Valiliğinin kaynakları ile 130 bin TL’lik bedelle, Devlet Malzeme Ofisinden alımı yapılan üç adet araç, basına tanıtıldı. Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, Valiliğimiz kaynakları ile alınan araçlar ile çiftçilerimize daha iyi, hızlı ve etkin hizmet verileceğini belirtti.
Siirt Valiliği, İl Özel İdaresi kaynakları ile geçen yıl da Müdürlüklerine iki adet araç alındığını hatırlatan Murat, hedefimiz güçlü bir araç filosu ile daha çok çiftçiye ulaşmak olacak dedi. Araç tanıtım programına katılan Vali Mustafa Tutulmaz ise, Siirt’in tarım ve hayvancılık kenti olduğunu belirterek, “İlimizin sosyo-ekonomik kalkınmasında, tarımsal yatırımların ön plana çıktığını görüyoruz. Bu bakımdan Tarım ve hayvancılık alanında yapılan projelere ağırlık veriyoruz. “Alet konuşur, El Övünür” diye bir atasözümüz vardır. Aletler verimli bir şekilde kullanıldığında, tarımsal ve hayvansal ürünlerde büyük bir verim elde edilecektir.
Valilik olarak biz bütün kamu kurum ve kuruluşların ihtiyaçlarını yakından takip ediyoruz. Bu ihtiyaçları da bütçe imkânlarımız dâhilinde karşılamaya çalışıyoruz. Tarım müdürlüğümüzün de araç ihtiyacının olduğunu tespit ettik ve bunun üzerine bu yıl 3 tane, geçen yılda İl Özel İdaresi kaynaklarımız ile 2 tane araç aldık. Bu araçların tarımın veriminin artırılmasına vesile olmasını diliyorum” dedi.
Yapılan konuşmaların ardından Vali Mustafa Tutulmaz, yeni alınan araçların anahtarlarını şoförlere teslim ederek, araçları inceledi ve yetkililerden bilgi aldı.
Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğü bahçesinde düzenlenen törene; Vali Mustafa Tutulmaz, Vali Yardımcısı Bünyamin Kuş, Siirt Üniversitesi Veteriner Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nihat Şındak, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü İzzet Murat, Kurum çalışanları, davetliler ve basın mensupları katıldı.
Vali Tutulmaz daha sonra Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürlüğünü ziyaret ederek, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.