Bu haber kez okundu.

İl Genel Meclisi Toplanıyor
banner229

İl Genel Meclisinin 2019 Kasım ayı olağan toplantısı 01 Kasım 2019 Cuma günü saat 11.00’de İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantısında;

  1. Kurtalan İlçesine bağlı Kayabağlar Beldesi İlçe ile olan ulaşımı 11 Km’lik yol ile sağlanmaktadır. Alternatif yol olan ve İl Özel İdaresi tarafından yapılan 6.6 Km.’lik güzergâhın İl Özel İdaresi yol ağına alınması konusunun görüşülmesi.

  2. Pervari İlçesine bağlı Tosuntarla Köyünde Koyunculuğun Geliştirilmesi Projesi kapsamında verilecek olan finansal katkının Siirt İl Özel İdaresi tarafından karşılanması ve bu nedenle; İl Özel İdaresi ile İl Tarım ve Orman Müdürlüğü arasında düzenlenecek protokol kapsamında görüşülmesi.

  3. İl Özel İdaresinin 2020 Mali Yılı Bütçe Taslağının görüşülmesi.

  4. Gelecek toplantı saatinin tespiti ve kapanış.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.