Bu haber kez okundu.

İL GENEL MECLİSİ TOPLANIYOR
banner229

5302 Sayılı İl Özel İdaresi Yasasının 12. Maddesi gereğince 03 Eylül 2018 Pazartesi günü saat 11:00’de İl Genel Meclisi Başkanınca oluşturulan aşağıdaki gündemi görüşmek üzere Olağanüstü olarak; İl Özel İdaresi hizmet binasında yer alan Meclis Toplantı Salonunda yapılacak.

İl Genel Meclisi toplantıda;

1- İlimiz Kurtalan İlçesine bağlı Bölüktepe Köyünde yapılması planlanan okul binası için uygun hazine arazisi bulunmadığından, uygun arazi olarak 562 nolu parselde bulunan 6.250,00 m²’lik taşınmazın; 2942 sayılı Kamulaştırma Kanununun 8. Maddesi ile 5302 sayılı İl Özel İdaresi Kanununun 10/f maddesi gereğince satın alınması yoluyla kamulaştırılması konusu ihtisas komisyonlarına havale edilmişti. Konunun değerlendirilmesi ve kararlaştırılması.

2- İlimiz Tillo İlçesi Akyayla Köyü Kargacık Mezrası yol ayrımından Pervari İlçesi Tosuntarla Köyü yol ayrımı arası, Siirt Pervari TCK yol ayrımından Şirvan Taşlı Köyü Yatağan Mezrası arası ile Siirt Kurtalan TCK yolu Oyacık Köyü arası yollarının İl Özel İdaresi yol ağına alınması konusunun görüşülmesi ve gelecek toplantı saatinin tespiti ve kapanış.

Anahtar Kelimeler:
SiirtIl Genel Meclisi
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.