Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Hakan Altun'un Acı Günü
banner229

Hemşerimiz Hakan Altun'un babası Hasan Altun hayatını kaybetti.
Sanatçı Hemşerimiz Hakan Altun Mayıs ayında ilimize gelerek Kooperatif Mahallesi'nde yapılacak okula dedesinin Hafız Zeki Altun adı verileceğini ifade etmişti. 

Sanatçı Hemşerimiz Hakan Altun'un babası Hasan Altun'un cenazesine sanat, spor ve iş dünyasından çok sayıda kişi katıldı.

Babasını kaybetmenin acısını yaşayan sanatçı Hemşerimiz Hakan Altun ise gözyaşlarına hakim olamadı.

76 yaşında yaşlılığa bağlı yaşamını yitiren Hasan Altun son yolculuğuna Fatih Camii'nde uğurlandı.

Hasan Altun'un cenazesine sanat camiasından Orhan Gencebay, Metin Şentürk, İzzet Yıldızhan, Bengü, Linet, Hüsnü Şenlendirici, Berdan Mardini, Ercan Saatçi katıldı.

Spor camiasından Tuncay Şanlı, Tümer Metin, Nihat Kahveci ve Mehmet Gönülaçar gibi çok sayıda tanınmış sima da bulundu. Ayrıca Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir de Hakan Altun'u bu acı gününde yalnız bırakmadı.

Cenazede taziyeleri kabul eden sanatçı Hakan Altun, zaman zaman ayakta durmakta zorlandı. Hakan Altun'u sanatçı dostları ve cenazeye katılan vatandaşlar teselli etti.

Taziyenin ardından öğlen namazını müteakip cenaze namazı kılındı.

Vefat eden Hasan Altun'un naaşı kılınan cenaze namazının ardından Kozlu mezarlığında toprağa verildi.

Anahtar Kelimeler:
SiirtHakan AltunAcı Günü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
MEMET 6 yıl önce

ALLAH Rahmet eylesin.