Bu haber kez okundu.

İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜNDEN UYUŞTURU TACİRLERİNE DARBE
banner229
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü, Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü torbacılara yönelik yaptığı operasyonda 49 adet (Ecstasy) Uyuşturucu ve Uyarıcı hap, 6 gram Toz Esrar, 230 gram Kubar Esrar uyuşturucu maddesi ele geçirdi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada; “İl Emniyet Müdürlüğümüzce “torbacı” tabir edilen uyuşturucu madde satıcılarının tespitine yönelik yapılan çalışmalar ile ilgili olarak; İlimizde C. A.- F. K. ve A. K. isimli şüpheli şahısların çevre illerden temin ettikleri uyuşturucu ve uyarıcı maddeleri, ilimizde torbacılık yaparak pazarladıkları bilgisinin alınması üzerine Siirt Cumhuriyet Başsavcılığınca başlatılan 3 aylık projeli çalışma neticesinde 15 şüpheli şahıs tespit edilmiştir.
Bu kapsamda yapılan 3 ayrı yakalamalarda; 49 adet (Ecstasy) Uyuşturucu ve Uyarıcı hap, 6 gram Toz Esrar, 230 gram Kubar Esrar uyuşturucu maddesi ele geçirilmiştir.
 Konu ile ilgili olarak “Uyuşturucu ve Uyarıcı Madde Ticareti Yapmak” suçundan adli makamlara sevk edilen 15 şüpheli şahıstan 13’ü ifadelerinin adından serbest bırakılmış, A.K ve F.K isimli şahıslar hakkında ise adli kontrol kararı verilmiştir.
Siirt İl Emniyet Müdürlüğü olarak vatandaşımızın huzuruna yönelik çalışmalarımız aralıksız devam etmektedir. Mücadelemizde bizlere yardımcı olmak isteyen vatandaşlarımızın 155’i veya Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğümüze ait “(0484) 223 22 82 - 223 54 36” nolu telefonları aramaları büyük önem arz etmektedir. denildi.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.