Bu haber kez okundu.

İl Başkanı Özgür Çalapkuluna Yakışır Karşılama Yapıldı
banner229
AK Parti Siirt İl Başkanlığı'na atanan F.Özgür Çalapkulu Batman ilinde İl teşkilatı ve Merkez İlçe teşkilatı tarafından coşkuyla karşılandı.
 Batman İlimizde yoğun bir kalabalık tarafından karşılanan Özgür Çalapkulu, Batman ilinde yapılan 5. Olağan kongresine katıldı
.
   Batman kongresine katılan Çalapkulu Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Milletvekilleri ve partililer kendisine büyük bir  ilgi ve sevgi gösterdiler.

   Siirt AK Parti İl Başkanlığına getirilen Özgür Çalapkulu, Başbakan Davutoğlu’nun il başkanlığı görevini kendisine tevdi etmesinin şeref olduğunu belirterek herkesi kucaklayacağını kaydetti. Çalapkulu, "Önümüzde çok zorlu bir seçim sürecinin olduğunu belirterek, Siirt ve Türkiye için büyük hedeflerinin olduğunu belirtti.
 Benden önce görev yapan il başkanları Şefik Erden, Bayram Kızılay, Ali İlbaş, Nihat Yumuk ve Fevzi Sevgili’ye yaptığı hizmetlerinden ötürü teşekkür ediyor ve onlardan aldığım bayrağı ileriye taşıyacağıma kimsenin kuşkusunun olmamasını istiyorum.
   Hükümetimiz Türkiye için geceli gündüzlü çalışıyor. Biz de bu davaya inanarak özellikle genel seçimlerde geceli gündüzlü çalışarak partimizi Siirt’’te birinci parti yapacaklarını ifade eden Çalapkulu, AK Parti ailesi olarak ak yüreklerimizle yeni dinamik ve güçlü kadromuzla yaşımız genç, yüreğimiz heyecanlı çalışacağız.
Daha güzel bir Siirt için el ele vereceğiz ‘ Şeklinde Konuştu.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdii ak 9 yıl önce

yalakalar doluşmuş etrafına hemen
özgür bey benden size tavsiye bu memleket bu insanlar yüzünbden
çok çekti siz siz olun sakın bu etrafınızda görünen insanlardan uzak durun bu memleket sizi bağrına basacak allah utandırmassın sizi tekrardan hayırlı olsun