Bu haber kez okundu.

İkram Tesisleri Hakan Ustanın Yeri Ramazan’da Vatandaşların Tercihi Olacak
banner229

Genç girişimcilerimizden Hakan Erkoyuncu Kurtalan yolu üzerinde bulunan Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri Ramazan ayı boyunca vatandaşların tercihi olmaya devam ediyor.

Ramazan'da ailenizle, misafirlerinizle, veya işletme sahibi iseniz çalışanlarınızla her zamankinden farklı bir iftar yaşamak istiyorsanız, Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram Tesisleri Hakan ustanın yerine şimdiden rezervasyon yaptırmanız gerekiyor.

Her Ramazan Ayı'nda da vatandaşların gözde tercihlerinden biri olan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri maharetli ustaların ellerinde pişirilen yemekler, tecrübeli ve güler yüzlü personelin sunumuyla Ramazan ayında iftarda müşterilerine sunan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri hizmetten ve kaliteden ödün verilmiyor.

Ramazan da maharetli ellerde itina ile pişirilen kebap çeşitlerini ağız tadıyla yemek isteyen Siirtlilerin şimdiden iftar için İkram Tesisleri Hakan ustanın yerine rezarvasyon yaptırması gerekiyor.

Alışılmışın dışında ailenizle veya arkadaşlarınızla yada misafirlerinizle bir iftara yapmak istiyorsanız mutlaka İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri tercih edin. Ayrıca toplu iftar yemekleri için şık salonları ve açık bahçesi bulunan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri hizmette sınır tanınmıyor.

REZERVASYONLAR BAŞLADI

Öte yandan İkram Tesisleri Hakan ustanın yeri kalite kimliğini yakından bilen Siirtliler Ramazan ayında rezervasyon yaptırmaya başladı. İkram Tesisleri Hakan ustanın yerine şu ana kadar dernekler, sivil ve toplum kuruluşları başta olmak üzere çok sayıda vatandaş rezervasyon yaptırdı.

Bu arada iftarda İkram Tesisleri Hakan ustanın yerini seçmek isteyen vatandaşlar 0 544 847 17 77 nolu telefonu arayarak rezervasyonlarını yaptırabilir.

Ramazan ayında farklı bir iftar geçirmek isten vatandaşlarımızı aileleriyle birlikte restaurantmıza bekliyoruz, diyen İşletme sahibi Hakan Erkoyuncu ''İftarda bol çeşitlerimizle hizmet vereceğiz.

İkram Tesisleri Hakan Ustanın Yeri” olarak tecrübeli ve güler yüzlü personelimizle Ramazan'da müşterilerimize en iyi ve en kaliteli hizmeti sunacağız'' dedi.

İftar da müşterilerini en iyi şekilde ağırlamayı hedefleyen İkram Tesisleri Hakan ustanın yerinde iftar menüsü de bol ve çeşitten oluşuyor. İftar menüsü günün çorbası ile başlıyor, ara sıcak olarak fındık lahmacun, sonra ana yemek olarak ızgara çeşitleri sunuluyor. Salata çeşitleri, tatlı çeşitleri ve sıcak ve soğuk yiyecekler yemek ile birlikte veriliyor.

Erkoyuncu bu alandaki deneyim ve becerisini Küçük Sanayi Sitesi içerisinde bulunan İkram tesislerine gelecek müşterilerin hem karınlarını doyurma ve hem de dinlenebilecekleri güzel bir ramazan akşamı geçirebilmeleri için her türlü ayrıntının düşünüldüğünü belirterek, bütün Siirtlileri İkram Tesislerine davet etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.