Bu haber kez okundu.

İKEF Başkanı Çelik, AK Parti İl Başkanı Çalapkulu'yu Ziyaret Etti
banner229

İşitme ve Konuşma Engelliler Federasyon (İKEF) Başkan Veysel Gürsoy Çelik, Siirt'te ziyaretlerde bulundu.

AK Parti İl Başkanlığını ziyaret eden Çelik, İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu ile bir süre sohbet etti. Burada gazetecilere açıklamada bulunan Çelik, teşkilatlanma çalışması yürütmek ve buradaki engelli derneği temsilcileriyle görüşmek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyledi.

Çelik, misafirperverliğinden dolayı Başkan Çalapkulu'na teşekkür ederek, "Sorunlarımızı hasbihal ettik. İnşallah başkanımla beraber sorunlarımızı çözeceğiz. Güzel çalışmalarımızı da yakında duyurusunu yapacağımıza inanıyorum." dedi.

AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, her sağlıklı bireyin engelli adayı olduğunu söyledi. Her zaman engelli vatandaşlarla yakın ilişki içinde bulunduklarını anlatan Çalapkulu, şöyle konuştu: "Bundan sonra engellilerle ilgili çalışmaları, başlıca taleplerini yerine getirme noktasında biz başta AK Parti olarak hem sosyal devlet olmanın gerektirdiği şekilde bütün vazifeyi yerine getirmeye çalışacağız. Bizi ziyaretlerinden oldukça memnun olduk. Değerli hemşerimizin böyle bir federasyonun da başkanı olması bizi ayrıca gururlandırdı."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.