Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Eruh'u Ziyaret Etti
banner229

Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Siirt’e gelen İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Siirt Valisi Ali Fuat Atik ile birlikte Eruh ilçesini ziyaret etti.
Bakan Yardımcısı Ersoy, beraberinde Siirt Valisi Atik ile Siirt 3’üncü Komando Tugay Komutanlığı’ndan Eruh’a helikopterle gitti.

Eruh Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murtaza Dayanç tarafından karşılanan Bakan Yardımcısı Ersoy, daha sonra Eruh Belediyesine geçerek Kanun Hükmündeki Kararnameyle Başkan Vekili atanan Murtaza Dayanç’tan ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Gazetecilere açıklamada bulunan İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, ülkenin her köşesinde olduğu gibi burada da 1984 yılından başlayan kanlı sürecin sonuna geldiklerini aktardı.
Türkiye Cumhuriyeti sınırları içinde hiç kimsenin milletin huzurunu bozmasına izin vermeyeceklerini aktaran Ersoy, "Türkiye üzerinde oynanan bunca oyundan sonra artık milletimizin her ferdinin bu ülkenin de Suriye gibi Irak gibi birilerinin oyun alanı haline gelmeyeceğini kararlılıkla göstermeye çalışıyoruz.

Bunu da başaracağız ve artık eski günlerin bir daha hiçbir şekilde geri gelmeyeceğini, huzur içinde barış içinde kardeşlik içinde bu vatanın her karışına sahip olabilmenin keşfini doğusuyla batısıyla birlikte çıkaracağımıza canı gönülden inanıyoruz" dedi.
Esnafı ziyaret eden Ersoy daha sonra Baykan ilçesine geçmek üzere ilçeden ayrıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.