Bu haber kez okundu.

İçişleri Bakan Yardımcısı Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Çetin, Vali Atik’i Ziyaret Etti
banner229

İçişleri Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile birlikte temaslarda bulunmak üzere Siirt'e geldi.

Beraberinde Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin ile çeşitli temaslarda bulunmak üzere Siirt'e gelen Bakan Yardımcısı Ersoy, Vali Ali Fuat Atik'i ziyaret etti.

Valilik şeref defterini imzalayan Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy gazetecilere yaptığı açıklamada; “Mevsim, hava ve fiziki şartlara, hiçbir şeye bağlı kalmaksızın ülkemizin her noktasında ve köşesinde huzurumuzu ve güvenliğimizi sağlamak amacıyla güvenlik güçlerimizin sınır içinde, Mehmetçik'imizin sınırlarımız dışında operasyonları devam ediyor." dedi.

Bakan Yardımcısı Ersoy, güvenlik güçlerinin başarılı operasyonlarıyla terör örgütünün kafasını mağaralardan çıkaramaz hale geldiğini ifade etti.

Bakan Yardımcısı Ersoy, “Halkımızın huzur ve güvenliği, selameti ve vatanımızın birlik ve bütünlüğü için her türlü zorluğa, ağır koşullara rağmen fedakârca çalışan kahraman güvenlik güçlerimizi yerinde ziyaret ederek, istek ve taleplerini değerlendirmek üzere bölge illerimizde ziyaretlerde bulunuyoruz.” dedi.

İlde yürütülen çalışmalar hakkında bilgi veren Vali Atik’te ziyaret anısına Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy ve Jandarma Genel Komutanı Orgeneral Arif Çetin’e üzerinde şanlı Türk bayrağı işlemeli yöreye ait el dokuması Siirt Tiftik battaniyesi hediye etti.

Ziyarette, Jandarma Genel Komutan Yardımcısı Korgeneral Salih Karataş, Van Jandarma Asayiş Kolordu Komutan Vekili ve Yüksekova 3. Piyade Tümen Komutanı Tümgeneral Metin Tokel, Siirt Garnizon Komutan Vekili Albay Mehmet Fevzi Kenasarı, İl Jandarma Komutanı Tuğgeneral Hüseyin Hilmi Atabay ve İl Emniyet Müdür Vekili Saruhan Kızılay da yer aldı.

Bakan Ersoy ve beraberindeki heyet daha sonra incelemelerine İl Jandarma Komutanlığı ve İl Emniyet Müdürlüğünü ziyaret ederek sürdürdü.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
t c 36832563208 5 yıl önce

sayın valim sayın içişleri bakanımızın talimatı rafamı kaldı o ayle çok perişan ve çoooook mağdur halde niye unutuldu bilinmiyor işi yok evinde huzuruyok evine bir ekmek getirecek ımkanı yok ne olacak o aylenın hali eşim antıdeprasyon hastası ve çocuğum asker annesinın aynı hastalığını taşıyor ikinci kesdir hava değişimi alıp şuan evde yatıyor bu olanlara karşı toplamda 3 çocukla çooook perişan halde ortada kalmışım sayın valimden Allah rızası için bir iş ve ya bir ekmek kapısı bekliyorum artık dilenmek istemiyorum çalışmak ve azda olsa çalışarak çocuklarıma bir sıcak ekmek getımek istiyorum Allah yar ve yardımcınız olsun sayın valim ve mülkü amirlerim