Bu haber kez okundu.

İç Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı Dr. Mehmet Nezir GÜLLÜ, Özel Siirt Hayat Hastanesinde
banner229

Özel Siirt Hayat Hastanesinde İç Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Nezir Güllü hasta kabulüne başladı.

Tam gün hasta kabulüne başlayan İç Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Nezir GÜLLÜ, ihtisas hayatına Acil Tıp Uzmanlığı alanında başlayıp ardından İç Hastalıkları (Dahiliye) Uzmanı unvanını aldı.

Daha sonra eğitim hayatına devam etmek istediğinden, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi Yoğun Bakım Bilim Dalından mezun olarak Dahiliye Uzmanlığının yanında Yoğun Bakım Uzmanı eğitimini de tamamlamış oldu.

Bölgemizde benzerine rastlanmayan İç Hastalıkları ve Yoğun Bakım Uzmanı Uzm. Dr. Mehmet Nezir GÜLLÜ’ nün mesleki deneyimleri arasında Acil Tıp Uzmanlığı, İç Hastalıkları-Dahiliye Uzmanlığı ve Yoğun Bakım Uzmanı olarak Erişkin Yoğun Bakım Ünitesinde büyük deneyimleri olduğu öğrenildi.

Dr. GÜLLÜ, İç Hastalıkları konusunda şikâyetleri olan hastalara tedavilerinde yardımcı olabilmek için hastanenin yeterli donanıma sahip olduğunu ve Yoğun Bakım koşullarının üst düzeyde olduğunu belirterek, bunun hastalar için büyük bir avantaj olduğunu dile getirdi.

Özel Siirt Hayat Hastanesi Genel Müdürü Dr. Nural HASBAL; "Hastalarımıza daha iyi sağlık hizmeti verebilmek adına bildiğiniz gibi hastanemizin fiziki kapasitesini artırmak yanında teknik donanımı da sürekli geliştirmeye gayret ediyoruz. Hastalarımızın tanı ve tedavi kalitesi bizim için birinci öncelik. Hizmetlerimizi sürekli geliştirmek, teknolojiyi ve yenilikleri takip edip uygulamak son derece önemli. Bu vizyonla doktor kadromuzu daha da güçlendirmek için bir çok doktor arkadaşımızla yeni anlaşmalar yaparak Özel Siirt Hayat Hastanemizin kadrosuna dahil ettik.

Dr. Mehmet Nezir GÜLLÜ, bölgemizde nadiren rastladığımız yetkinliklere sahip ve hasta iletişimi de son derece güçlü bir hekim. Buna rağmen kendisi göreve başlamadan önce hastanemize gelerek tıbbi donamımızı yerinde inceledikten soran karar vermek istediğini belirtti.

Kendisine hastanemizi gezdirdiğimizde, son 1,5 yıl içerisinde 3 milyon TL ye ulaşan yatırımlarımızı aktardık. Halen Almanya Siemens firmasından ithal edilen 2016 model EMAR ve TOMOGRAFİ cihazlarımız, tam donanımlı YOĞUN BAKIM ÜNİTEMİZ yanında, BİYOKİMYA ve HEMOGRAM cihazlarını tamamen yenilediğimiz LABORATUVAR ÜNİTEMİZİ gururla tanıttık. Kendisinin görevi kabulünde bu hususların etkili olduğu aşikârdır.

İnanıyorum ki kadromuza yeni katılan doktorlarımızla beraber çok başarılı tedavilere imza atacağız. Hastanemize yeni katılan doktor ve çalışanlara üstün başarılar diliyorum" diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.