Bu haber kez okundu.

Hüda Par’dan, Medyasiirt'e  Ziyaret
banner229

Hür Dava Partisi  İl Başkanı Behçet Sevgili ve yönetim kurulu üyeleri medyasiirt büromuza nezaket  ziyaretinde bulundular.

Hür Dava Partisi İl Başkanı Behçet Sevgili,  merkez ilçe Yönetim kurulu üyesi Murat Orhan ve ilçe sekreteri Cengiz Tan’dan oluşan heyet  medyasiirt genel yayın yönetmeni Ömer Özer'le görüştü.

Ziyarette partilerinin çalışmaları hakkında bilgi veren HÜDA-PAR İl Başkanı Behçet Sevgili, başta kendilerinin ve diğer siyasi parti temsilcilerinin yerel sorunlara kulak vermesi gerektiğini ifade etti.

HÜDA- PAR Başkanı Sevgili'yi  ve heyetini karşılayan medyasiirt genel yayın yönetmeni Ömer Özer ise, yapılan ziyaretten ötürü memnuniyetini dile getirerek, HÜDA-PAR Siirt İl Teşkilatının çalışmalarını yakından takip ettiğini ve çalışmalarında başarılar diledi.

Karşılıklı yapılan güzel sohbetin ardından ziyaret sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.