Bu haber kez okundu.

HÜDA-PAR'dan AK Parti'ye İade-i Ziyaret
banner229

Hür Dava Partisi (HÜDA PAR) Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili ve beraberindeki parti yetkilileri geçtiğimiz haftalarda kendilerini ziyaret eden AK Parti Siirt İl başkanlığına iade-i ziyarette bulundu.

Ziyaret sırasında HÜDA PAR heyetinde partinin İl Başkanı Behçet Sevgili’nin yanı sıra başkan yardımcıları Mehmet Tetik ve Mehmet Özmen de hazır bulundu.

Siirt AK Parti İl Başkanı Fuat Özgür Çalapkulu, Merkez İlçe Başkanı Öner Geyik ve Gençlik Kolları Başkanı Murat Özekinci hazır bulunduğu ziyarette fikir alışverişinde bulunuldu.

HÜDA PAR Siirt İl Başkanı Behçet Sevgili’ye yeni görevinde başarılar dileyerek konuşmasına başlayan Başkan Çalapkulu, HÜDA- PAR'ın güzel çalışmalarla halka ve bölgeye iyi hizmetler sunacağına inandıklarını söyledi.

Başkan Çalapkulu 15 Temmuz gecesi hain darbe girişimi ve 16 Nisan’da yapılacak olan Referandum’da kendilerine sürekli destek veren HÜDA PAR il yönetimine teşekkür etti. Referandum ve yeni anayasa değişikliğine de değinen HÜDA PAR İl Başkanı Behçet Sevgili yaptığı konuşmada: “Referandum süreci ve anayasa değişikliği süreci de Türkiye için önemlidir. Hem dünya konjöktürünü göz önünde bulundurarak hem Türkiye’nin istikrarı, siyaseti göz önünde bulundurularak bu icraatların yapılması lazım.

Bu icraatlar yapılırken, bir bütün olarak ele almak lazım. Sadece Türkiye’nin bir batı tarafını değil, bölge başlı başına sıkıntılar içerisindedir. Bölge halkı büyük bir sıkıntı çekiyor, tahribat yaşıyor. Yaklaşık bir yılda polisi, askeri ve siviliyle on bine yakın insan öldürüldü. Bütün bunlara çözüm getirebilecek, bu yıkımları önleyecek, gözyaşlarına, tahribatlara son verecek teşebbüslerin, çözüm önerilerin olması lazım.”

Mutlaka doğruların yanında halkımızın dünyevi ve uhrevi menfaatini önceleyecek bütün girişimlerin yanında mutlaka yer almak gerektiğine işaret eden Başkan Sevgili, “Halkımızın maneviyatını, maddiyatını, huzurunu önceleyecek bütün girişimlerin yanında bulunacağız.

Referandum konusunda da Allah’ın izniyle halkımızın, ülkemizin faydasına olacak neyse o şekilde karar alınacak, velev ki bu karar parti olarak bizim zararımıza da olsa. Yeter ki ülkemizin, halkımızın yararına olsun, yine o şekilde bir karar alınacaktır.” açıklamasında bulundu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Hakan 7 yıl önce

İşte muhalefet buna derler sizi seviyorum HÜDA PAR