Bu haber kez okundu.

HSYK Kararnamesiyle Tayinleri Çıkan  Hakim ve Savcılar Onuruna Yemek Verildi
banner229
Hakimler ve Savcılar Yüksek Kurulu'nun yaz kararnamesiyle ilimizden tayini çıkan 18 Hakim ve Savcı için veda yemeği düzenlendi.
Barden Otelde düzenlenen veda yemeğine, Vali Mustafa Tutulmaz, 3. Komando Tugay Komutan Yardımcısı Alican Erkiletlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale, Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu, Baro Başkanı Cemal Acar, Siirt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Murat Erman, Jandarma Alay Komutanı Şenol Yeloğlu, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Tan Sağoğlu, Siirt Adliyesinde görev yapan Hakim, Savcı, Baro Avukatları ve görev yerleri değişen savcı ve hakimler ile Adliye çalışanları katıldı.
Cumhuriyet Başsavcısı Alparslan Ağçakale, Siirt’e hakim ve savcı olarak görev yapmanın zorluğuna dikkat çeken Ağçakale, "Meslek yaşamlarının en verimli günlerini adliyemizde bizlerle beraber geçiren, adalete, mesleğimize, hukuka, ülkemize, hizmet eden değerli meslektaşlarımızın aramızdan başka görevlere ayrılması vesilesiyle bir araya geldik.
Hukukçu çalışma ve duruşları itibariyle hepimizin saygısını, sevgisini kazanan, kişilikleriyle adliyemizde saygın bir yer bulmuş meslektaşlarımızın, yeni seçildikleri ve atandıkları görevlerinde bizleri en iyi şekilde temsil edeceklerine dair kanaatimiz her zaman tamdır. Tüm arkadaşlarımız ve adliyemiz adına şükranlarımızı sunuyor, bundan sonraki çalışmalarında başarı, huzur, mutluluk ve sağlık diliyoruz" dedi.
Adli Yargı Adalet Komisyonu Başkanı Mehmet Selim Karakuzu yaptığı konuşmada, Siirt’te görev yapan hakim ve Savcılara yeni atandıkları görev yerlerinde başarılar diledi.
Vali Mustafa Tutulmaz yaptığı konuşmada, biz kamu görevlileri tayin beklediklerini, 27 yıllık görev yaşantısında hep bunu yaşadığını ifade eden Vali Tutulmaz, geçen yılların kendi ömürlerinden, hayatlarından geçtiğini, kamu görevinin Türkiye’nin her yerinde aynı yapıldığını, mühim olan çalışılan yerde kubbede hoş bir seda bırakmak olduğunun altını çizerek, yeni görev yerlerine atanan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Baro Başkanı Cemal Acar yaptığı konuşmada, Siirt Adliyesinde ve ilçe adliyelerinde çalışan Hakim ve Savcılarla çalışmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını ifade ederek, baro avukatları adına teşekkür ederek, yeni görev yerlerinde başarılar diledi.
Yemekte, tayin olan hakim ve savcılara hizmetlerinden dolayı birer plaket verildi. Plaket töreninde plaketi alan Hakim ve Savcılar birer teşekkür konuşması yaparak birbirleri ile uyumlu ve arkadaşça güzel günler geçirdiklerinden bahsederlerken, Siirt’teki görevleri boyunca uyum içinde çalıştıkları adliye mensuplarına, yemeği düzenleyenlere ve Siirt halkına teşekkür ettiler.
Program, protokol üyeleri tarafından tayinleri çıkan hakim ve savcılara plaketlerinin verilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.