Bu haber kez okundu.

Hizan- Kezer İçme Suyu İshale Hattında Arıza
banner229

 Siirt ve bağlı birçok merkezin içme suyu karşılayan Hizan-Kezer içme suyu ishale hattında dün meydana gelen heyelan nedeniyle hatta yaşanan arızanın giderilmesi için SİSKİ ekipleri tarafından yoğun caba sarf ediliyor.
Siirt ve bağlı birçok merkezin içme suyu karşılayan Hizan-Kezer içme suyu ishale hattında dün meydana gelen heyelan nedeniyle hatta arıza yaşandı.  Yaşanan arızanın giderilmesi için SİSKİ ekipleri tarafından yoğun bir çaba sarf edilirken, konuyla ilgili olarak SİSKİ’den yazılı bir açıklama yapıldı.
SİSKİ tarafından yapılan açıklama şöyle; “Hizan Kezer hattında meydana gelen heyelan dolayısıyla kent merkezi Kurtalan İlçesi ve Kayabağlar Beldelerine su vermekte olan isale hattında büyük bir arıza meydana gelmiştir. Meydana gelen arızaya müdahale hem arızanın meydana geldiği coğrafya hem de olumsuz hava koşulları nedeniyle ekiplerimizin işlerini zorlaştırmaktadır. Ekiplerimiz meydana gelen bu arızaya müdahale anlamında büyük bir caba içerisindedir.
Tüm çabalarımıza rağmen sözünü ettiğimiz olumsuzluklardan dolayı Kurtalan ilçemiz ve Kayabağlar Beldemizde 3 güne kadar su verilemeyebilir.
Vatandaşlarımızın suyu daha tasarruflu kullanması ve tedbirlerini almalarını rica eder kamuoyuna saygıyla sunarız” 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.