Bu haber kez okundu.

Hıfzullah Canpolat, Sadece Sporla Uğraşmadığını Kanıtladı
banner229

Siirt İl Özel İdaresi 2019 Yılı Faaliyetleri ile ilgili değerlendirme toplantısını gerçekleştirdi. Toplantı Siirt İl Özel İdaresi Eğitim, Dinlenme ve Spor Tesislerinde gerçekleştirildi.

Toplantı Vali Ali Fuat Atik başkanlığında yapılırken toplantıya, Siirt İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, Genel Sekreter Yardımcısı Ahmet Bülbül,İl Genel Meclis Başkanı Cangir Bayram, AK Parti ve HDP Meclis üyeleri ve basın temsilcileri katıldı.

2019 Yılının verimli bir yıl ve hizmet yılı olduğunu belirten Siirt Valisi Ali Fuat Atik, "Burada bulunmamızın sebebi 2019 yılında yapılan hizmetleri görmek ve yapılacak olan hizmetler hakkında bilgi alış verişinde bulunmaktır. 2020 yılında daha güzel çalışmalara birlikte imza atalım ve gayret gösterelim.

Ben bu güne kadar uyumlu bir şekilde çalışan İl Genel Meclis üyelerimizin tamamına canı gönülden teşekkür ediyorum. Sağ olsunlar her konuda bizlerden desteklerini esirgememişlerdir. Basın Mensuplarına da ayrıca teşekkür ederim. Her zaman her konuda yanımızda olmuşlardır. 2020 yılının hepimize hayırlı ve uğurlu olmasını temenni ediyorum inşallah bundan önceki olduğu gibi, bundan sonrada vatandaşımıza iyi hizmetleri hep birlikte götüreceğiz" dedi.

'BAŞARI HEPİMİZİNDİR, BAŞARISIZLIK BANA AİTTİR' 

Siirt İl Özel İdaresinin 2019 yılında yaptığı sosyal, kültürel ve spor etkinlikler ile kabuğunu kırdığını belirten Vali Ali Fuat Atik, bu tür hizmetlerin 2020 yılında devam edeceğini açıkladı.

Vali Atik, "Başarı varsa hepimizindir, istisnasız hepimizindir. Başarısızlık bana aittir. Sizler hepiniz benim görev yaptığım mesai arkadaşlarımsınız hepinize bu katkılardan dolayı çok teşekkür ediyorum.

Bu vesile ile Basın Mensuplarımızın 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günlerini kutluyorum. Siirt’te İyi bir Yerel Basına sahibiz. Meseleleri doğru, dürüst ve zamanında aktarıp kamuoyunu bilgilendiriyorlar. Sizlere ayrıca teşekkür ediyorum" dedi.

SADECE SPORLA UĞRAŞMADIĞINI KANITLADI

Siirt İl Özel İdaresi 2019 Yılı Faaliyet Toplantısı geniş katılım ile gerçekleşti. Vali Ali Fuat Atik Başkanlığından gerçekleşen toplantıda yapılan sunum dikkat çekti. Daha önceki yıllarda Siirt İl Özel İdaresinin yaptığı hizmetlerin sadece yol ve su olarak bilmesi, ancak 2019 yılında Tarım, Sağlık, Kültür-Sanat-Turizm, Spor ve Sosyal hizmetler anlamında hizmetler yapıldı ve bu hizmetler daha önce etkin olmadığı yapılan sunum ile anlatıldı.

Yaptığı hizmetleri bir bir sıralayan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, son iki yılda sadece sporla faaliyetleri ile uğraşmadığını kanıtlayarak, Özel İdarenin Tarım'a, Sağlık'a, Kültür'e-Sanat'a-Turizm'e, Spor'a ve Sosyal Hizmetlere büyük katkı sunduğunu hazırladığı raporlar ile paylaşması büyük bir takdir topladı.

Siirt İl Özel İdaresinin 2019 yılında yapılan hizmetleri sunduğu görsel sunum ile basın mensuplarına paylaşan İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Hıfzullah Canpolat, "Özel İdaremiz 2019 yılında kabuğunu kırarak birçok hizmetlere imza attı, gerek yaptığı kamu binalar gerekse köylerimize götürdüğümüz hizmetlerinin yanı sıra Tarım'a, Sağlık'a, Kültür'e-Sanat'a-Turizm'e, Spor'a ve Sosyal Hizmetlere büyük katkı sunduk ve sunmaya devam edeceğiz.

 Ayrıca İlimizin her noktasına hizmet götürülmesine ve kaynak sağlanmasına destek olan başta Sayın Valimiz Ali Fuat Atik’e, Milletvekilimiz Osman Ören'e, İl Genel Meclis Başkanımız Cangir Bayram'a ve Meclis Üyelerimize, Kaymakamlarımız ile Muhtarlarımıza yapılan ortak çalışma ve destek dolayısıyla teşekkür ediyorum” dedi.

TOPLANTI SORU CEVAP ŞEKLİNDE DEVAM ETTİ

Siirt İl Özel İdaresinin 2019 Yılında yapmış olduğu faaliyetleri anlatan toplantı yapılan sunum ve konuşmaların arından soru cevap şeklinde devam etti. Toplantıda istek ve temennilerini ileten AK Parti ve HDP Meclis üyeleri toplantının gayet verimli geçtiğini ve yapılan hizmetlere bir zat şahit olduklarını açıkladılar.

Bu tür toplantıların verimli olduğunu ve sürekli yapılması temennisinde bulunan Meclis Üyeleri, "Bizler ilimiz İlçelerimiz ve Köylerimiz için hizmet etmek için buradayız. Bu iş ekip işidir. Yapılan toplantıda bunun göstergesidir. Bu konuda Valimiz bizlere son derece destek olmaktadır ve her zaman yanımızda olduğu hissettirmektedir.

 İl Özel İdaresi Genel Sekreterimiz Hıfzullah Canpolat'ın çalışmalarını yakından takip ediyoruz ve takdir ediyoruz. Kendisi gerçekten hizmet etmek için bizler ile var gücü ile çalışmaktadır. Bizler bundan sonra yapılaması gereken projelerimiz aktardır, umuyoruz 2020 yılı çok verimli geçer ve hizmet yılı olmaya devam ederiz" dediler.

VALİ ATİK VE CANPOLAT, GAZETECİLERİN 10 OCAK ÇALIŞAN GAZETECİLER GÜNÜNÜ KUTLADI
Toplantının ardından Vali Ali Fuat Atik ve Hıfzullah Canpolat, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü münasebeti ile gazetecilerin günlerini kutladılar.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Y.erdabak 4 yıl önce

E iyi tamamda yapılan faaliyetlerin içeriğini de açıklasanız