Bu haber kez okundu.

“Her Yerde Okuma” Projesi Kapsamında Öğrenciler Belediye Bülteni Dağıttı
banner229
 Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği son sınıf öğrencileri, kentte okuma oranını yükseltmek amacıyla hazırladıkları  “Her Yerde Okuma”  projesi kapsamında Siirt belediyesi bünyesinde aylık olarak çıkarılan belediye bültenini dağıttı.

Siirt Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sosyal Bilgiler Öğretmenliği son sınıf öğrencileri, Sosyal Proje geliştireme dersi kapsamında kentte okuma oranını yükseltmek amacıyla hazırladıkları  “Her Yerde Okuma”  projesi hayat geçirdi.

Proje kapsamında Siirt  belediyesi  önünde  bir araya gelen  öğrenciler, Siirt belediyesi Basın Yayın ve Hakla İlişkiler müdürlüğü bünyesinde aylık olarak çıkarılan belediye bültenini  yanı sıra 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar günü nedeniyle çıkarılan Kadın dergisini kentte  bulunan esnaf ve yurttaşlara  dağıttı. 

Anahtar Kelimeler:
SiirtüniversiteBelediye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.