Bu haber kez okundu.

Hemşerimiz Hakan Nergis’in “Hayat Laftan Anlamaz” Yeni Kitabı Çıktı
banner229

Mevsimler Kitap evinden çıkan, Spor Bilimleri Uzmanı/Koç hemşerimiz Hakan Nergis’in yazmış olduğu “Hayat Laftan Anlamaz ” kitabı çıktı.

Çok küçük yaşlarda içinden geleni yazmaya başlayan ve yazıları sosyal medyada büyük ilgi gören Spor Bilimleri Uzmanı/Koç hemşerimiz Hakan Nergis, “Hayat Laftan Anlamaz” ile okuyuculara yepyeni bir kitap armağan ediyor.

Spor Bilimleri Uzmanı/Koç,Eğitmen, Yazar hemşerimiz Hakan Nergis Kitap hakkında şu bilgileri verdi: ‘’İyi bir insan, iyi bir eş, iyi bir ağabey, iyi bir arkadaş, iyi bir dost, iyi bir lider, iyi bir yönetici, iyi bir evlat olmak senin elinde mi, yoksa …

Siz dünyayı değil ama kendinizi değiştirebilirsiniz. Değişen kendiniz bir gün dünyayı da değiştirebilir. Sen değişmeden (iyi olmadan), evladın, arkadaşın, dostun, iş arkadaşın değişir mi (iyi olur mu) ?

Sen ne söylersen söyle, hayat senin söylediklerine değil, yaptıklarına bakmaya devam edecek. İşte bu yüzden ertelemek yok, harekete geçmek var. Kısacası; Hayat Laftan Anlamaz

 Medya Siirt Genel Yayın Yönetmeni Ömer Özer, “HAYAT LAFTAN ANLAMAZ” kitabını adıma imzalayarak gönderen Spor Bilimleri Uzmanı/Koç,Eğitmen, Yazar hemşerimiz Hakan Nergis'e teşekkür ediyorum.

Medya Siirt olarak -Hayat Laftan Anlamaz- adlı kitabın hayırlı olmasını dileriz.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.