Bu haber kez okundu.

Hayrettin Özgen Parkında Değişim Başlıyor
banner229

Siirt Belediyesi, gerçekleştirdiği çalışmalar ile Siirt'e yeni parklar kazandırmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Kooperatif mahallesinde yıllardır atıl durumda bulunan ve mahalle sakinleri tarafından hizmete sunulması istenilen Hayrettin Özgen parkı, Siirt Belediyesinin çabaları sonucu yeniden şekillenecek.

Yıllardır çözüm bekleyen Hayrettin Özgen Parkını bünyesine katan Siirt Belediyesi mahalle sakinlerinin aileleri ve çocukları ile rahat vakit geçirebilecekleri bir alana dönüştürecek. Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından projeleri çizilen ve yakın zamanda ihaleye çıkacak olan Hayrettin Özgen Parkında çalışmalar kısa süre sonra başlayacak. 9000 metrekare alan üzerine kurulacak olan parka 1000 metrekare araç otoparkı da düşünüldü.

Yakın zamanda çalışmalarına başlanılacak olan parkın içerisinde yeni nesil çocuk oyun gurupları, bisiklet yolu, yürüyüş yolu, masal kahramanları, oturma alanları, spor sahaları, engelli oyun grupları, etkinlik ve gösteri alanları yer alacak.

Siirt Belediye Başkan V. Ceyhun Dilşad Taşkın, Kooperatif Mahallesinde bulunan Hayrettin Özgen parkında incelemelerde bulundu. Park alanında incelemelerde bulunan Başkan V. Taşkın yapılacak olan çalışmalar hakkında ilgili birim müdürlerinden bilgiler alarak parkın yakın zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını aktardı.

Ayrıca kent genelindeki diğer parklarda bakım onarım ve yeşillendirme çalışmaları da aralıksız bir şekilde devam ediyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Osman Bey 6 yıl önce

Allah sizden razı olsun başkanım.